over

metRenee communicatie is Renée Oirbans. metRenee zonder streepje op de ‘e’ want dat werkt online niet altijd even handig. Wist je dat? Daar heb ik over nagedacht.

Zo heb ik over meer zaken nagedacht. Over mijn passie voor het communicatievak bijvoorbeeld. Die zit behoorlijk diep. Analyseren, adviseren, concepten bedenken en teksten schrijven. Dat is waar ik goed in ben. Dat is waar ik me het liefst dag in dag uit mee bezig houd.

Het woordje ‘met’ in metRenee staat voor de samenwerking tussen jou en Renée. Het wordt geen kant en klaar communicatieplan van Renée, maar een kant en klaar plan met Renée. We doen het samen. Anders wordt het niks.

Na mijn studie Communicatie Management heb ik bij verschillende bedrijven marketing, communicatie en PR werkzaamheden verzorgd, zowel in loondienst als op freelance basis.

Wat ik doe? Ik help ondernemers met het formuleren en uitwerken van hun plannen en verhalen. Ik denk mee over marketingstrategie, campagnes en planning. Naast de strategische kant van het vak, ben ik beschikbaar voor uitvoerende marketing werkzaamheden, met copywriting en corporate storytelling als specialiteit.