Verhuisbericht: van de zolder naar de kerk

Na maanden van werken vanuit mijn geïmproviseerde zolderkantoor vond ik dat het tijd werd voor een volgende stap. Ik miste het geroezemoes van collega’s, interessante discussies en creatieve brainstorms om me heen. Hoogste tijd om het kantoor van metRenee communicatie te verhuizen naar een professionelere werkplek. Natuurlijk wel naar een bijzondere plek want gewoon is ook maar zo gewoon.

Ik ging op zoek naar een plek met andere jonge ondernemers die net als ik de ambitie hebben om hun bedrijf te laten groeien. Ik zocht een plek die barst van de creatieve ideeën. Een plek waar ik mijn klanten met trots kan ontvangen. Een plek zonder systeemplafonds waar de koffie nog uit een echte koffiepot komt… And guess what? Het is gelukt!

Ik ben bijzonder blij dat ik jullie kan vertellen dat ik vanaf deze maand werk vanuit de vernieuwde Jacobskapel in Venlo. In 2015 schreef Gemeente Venlo een aanbesteding uit voor de herbestemming van de Jacobskapel. Het idee van de mannen van Studio Denk en architect Joost Reijnen won uiteindelijk. Het monument is gerestaureerd en omgetoverd tot bedrijfsverzamelgebouw waar ook ruimte is voor culturele activiteiten.

De officiële opening is op vrijdag 29 september om 19:00 uur. Wethouder Jos Teeuwen onthult dan de koperen lantaarn op de hoek van de Jacobskapel. Op zaterdag 30 september er van 13:00 uur tot 17:00 uur een open dag. Iedereen is dan van harte welkom om de vernieuwde Jacobskapel te komen bewonderen.